Rihanna szerint nagyon elb*szottak vagyunk

Így reklámozza új parfümjét.
-----

Ahogy a legtöbb sztár, úgy természetesen Rihanna sem számít már újnak a parfümbizniszben. Az eddig piacra dobott kozmetikumainak sora pedig most ismét bővül, ugyanis hamarosan érkezik legújabb illata, a Fenty Eau de Parfum. De ami igazán érdekes a történetben, az az, hogy az énekesnő egy igencsak sajátos formáját választotta a reklámozásnak.

„Annyira elb*szottak vagyunk többnyire. És nem azért, mert azok akarunk lenni, hanem azért, mert ilyen helyzetekbe kerülünk. És képzeljétek, nem menekülünk előlük, hanem átlendülünk rajtuk. És most azt akarjátok, hogy megmondjam, milyen illatúnak kellene lennie egy nőnek? Kib*szottul olyannak, amilyent akar” – mondja a parfüm legelső promóvideójában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!