Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A tökéletesség hajszolása ellen szól az új TikTok-őrület

Mutasd meg, mennyit vesztettél a szexiségből fénykorod óta!
-----

Nemrég mi is megírtuk, Mi történik az emberrel, ha végre kiszabadul a konzervatív család fogságából? 2020. September 21. 19:23 hogy a TikTokon elindult a Glow-up challenge. Ez arról szólt, hogy fiatalok kikerültek a konzervatív családi környezetükből, és végre kiteljesedhettek külsőleg is. Kinézetükben is megmutathatták, kik ők. Kiragyogtak.

Ennek teljes megfordításában indult el most a glow-down challenge: mutasd meg, milyen szexi voltál, és ahhoz képest mennyit fogott rajtad az idő. Végre egy emberi megmozdulás, ami nem a tökéletességet népszerűsíti, hanem arra biztat, hogy vállaljuk fel azt, amik vagyunk: mulandó lények.

A hullámot indító gabslife99 nevű felhasználó azt mondja, középiskolában volt fizikailag a csúcson. „A legszexibb 18 évesen voltam. Most semmi vagyok ahhoz képest” – részletezi.

Szeretnünk kéne önmagunkat ahelyett, hogy irreális célokat tűzünk ki magunk elé.

@gabslife99

show me y’alls glow downs ✌️##glowdownchallange ##duetthis

♬ original sound - Gabrielle McDonald

Íme, a challenge-hez csatlakozók képei – a boredbpanda válogatása

tiktok
tiktok
tiktok
tiktok
tiktok
tiktok
tiktok
tiktok
tiktok
tiktok
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Mi történik az emberrel, ha végre kiszabadul a konzervatív család fogságából?

"Nem hagyták, hogy a külsőmön keresztül is kifejezzem, ki vagyok."

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra