A nap híre: Rubint Rellát megszállta egy szellem

Abból gondolja mindezt, hogy napokig nem ment oda hozzá a kutyája.
-----

Érdekes beszélgetésnek lehettek szem- és fültanúi kedd reggel az RTL nézői. Rubint Rella ugyanis azzal sokkolt, hogy őt megszállta egy szellem.

Abból gondolta mindezt, hogy néhány nappal ezelőtt, amikor késő este ért haza a munkájából, a kutyája nem üdvözölte boldogan. De mivel fáradt volt, nem is foglalkozott vele. A dolognak csak azután tulajdonított jelentőséget, mikor már reggel sem ment oda hozzá a kutyája.

„Először azt hittem, hogy biztos a barnítókrémem miatt van, és akkor odatettem mellé a kupakot, hogy megszagolja, de nem futott el” – mondta a műsorban az esetről Rella.

Instagram/Novothny-Rubint Rella

Majd elárulta, hogy több kommentelő is beleültette a bogarat a fülébe, hogy lehetséges, hogy amiatt történt minden, mert kisbabát vár. De kiderült, hogy ez nem igaz. Mint ahogy az sem, hogy esetleg beteg lenne az állat, mivel – elmondása szerint – rendszeresen hordja orvoshoz. Ekkor jutott arra a következtetésre, hogy valószínűleg őt egy szellem szállta meg.

Rubint Réka unokahúga azt is elmondta, utánanézett, hogyan lehet a szellemeket elűzni.

„Lefürödtem, kinyitottam az ajtót, hogy köszönöm szépen, kérlek, távozz, este is elmondtam egy-két imát, hogy szeretném, hogy amitől fél a kutya, az elmenne, vettem fehér gyertyát, füstölőt. Egy olyan négy nap után elmúlt, nyitott felém a kutya, most már nagyon jó a viszonyunk” – nyilatkozta arról, hogy hogyan távozhatott a szellem.

A műsorban egyébként megjelent Frabato mestermágus is, aki gyakorlatilag száz százalék biztossággal állította, hogy Rella valamilyen szellemet hazahozott magával a munkahelyéről, de a mester már nem érzékelte szellem jelenlétét.

Végül aztán Frabato azt javasolta a lánynak, otthon égesse el egyik hajszálát, és ha az végig ég, akkor már tényleg nincs körülötte szellem.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!