Ki nem találnátok, mi Mihalik Enikő legnagyobb vágya

Nem, nincs semmi köze a modellkedéshez.
-----

Bár Mihalik Enikő már visszaköltözött kis családjával Amerikába, most éppen a magyar Éva magazin címlapjáról köszön vissza. A fotósorozatból pedig meg is osztott néhány képet az Instagramon, köztük természetesen a címlapfotóval, amiből egy érdekesség is kiderül.

Azt mondja ugyanis a világhírű modell, az a legnagyobb vágya, hogy egy varrógép előtt ülhessen. Emellett egyébként még olyan témák is terítékre kerültek, mint a nőiség, szülni vagy nem szülni erre a világra vagy az átlagember, aki talán nem is létezik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!