Megan Fox és vőlegénye rendszeresen isznak egymás véréből

Azt is elmondta, hogy szerinte ő teremtette meg 4 éves korában a gondolataival Machine Gun Kellyt.
-----

Nemcsak egy extra fotósorozat Jön a baba Megan Foxéknál? April 27. 10:09 készült Megan Foxról nemrég, hanem egy interjú is, melyben elég érdekes dolgokat is elejtett a színésznő. Kiderült, hogy elég horrorisztikus szokásai is vannak mostanában.

Szokott például tarot kártyákat olvasni, asztrológiával is foglalkozik és mindenféle metafizikai gyakorlatot és meditációt is végez, újholdkor és teliholdkor pedig szertartásokat is tartanak párjával, Machine Gun Kellyvel. És még egymás vérét is megisszák olykor.

„Azt hiszem, kicsit félrevezettük az embereket ezzel a megisszuk egymás vérét dologgal. Az van az emberek fejében, hogy mint a Trónok harcában, serleget fogunk és megisszuk egymás vérét. De igazából csak pár cseppről van szó. De tényleg megisszuk egymás vérét néha, kizárólag rituális célból” mesélte nevetve.

Hozzátette, hogy amúgy ez még semmi, ő még visszafogottnak számít. Vőlegénye ugyanis sokkal kiszámíthatatlanabb és kaotikusabb. Például szerinte simán képes lenne arra is, hogy törött üveggel felvágja a mellkasát és azt mondja, hogy „vedd el a lelkemet”.

Majd a színésznő arról is beszélt, hogy Machine Gun Kelly az ő tökéletes párja, zsánere. Szerinte ő teremtette meg a rappert 4 éves korában, a gondolatai és a szándékai tették olyan emberré, amilyen.

„Ki tudja, hogyan nézett volna ki, vagy milyen lett volna, ha nem én vagyok” mondta.

Megan egyébként azt is elárulta, hogy imád provokatív lenni. Egyfajta célja is, hogy megbotránkoztasson embereket, mert ez neki egy tök jó szórakozás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!