Már kapható 5G blokkoló - valaki nagyot kaszált a konteósokon

Ne higgy el mindent, amit a neten látsz!

Azt már az összes konteós tudja, hogy az 5G miatt terjedt el a covid. A tétlenkedés helyett egy bámulatos elme (nevezzük őt brit tudósoknak!) kitalálta, hogyan lehet védekezni a fertőzés ellen.

Bemutatom Önöknek a Router-védőt!

„90%-ban csökkenti a sugárzást, emellett zavartalan netezést biztosít! Könnyű telepíteni, szerelni nem is kell. Nagy méretű routerekhez is illeszkedik.” Mindez 89 dolcsiért – kisebbek occsóbban.

Valójában egy basic rácsról van szó, amit bármelyik írószerben megvehetnénk irattartó néven. Nem véletlen, hogy az internet sokat tanult és mindenről véleményt formáló népe már el is kezdte a jóízű gúnyolódást.

Sajnos a visszajelzések alapján is inkább csak egy netblokkolóról van szó. A vásárlók nagy része arra panaszkodik, hogy a netszolgáltatásuk elszállt, telefonnal hozzá sem férnek az otthoni hálózathoz.

Mi szükség van erre, ha úgyis alumínium-sisakban vagyunk?


Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!