Bemutattak Mexikóban két UFO-maradványt

Állítólag azok. Hangsúlyozzuk, állítólag.

Váratlan esemény történt kedden a mexikói kormány kongresszus előtt zajló nyilvános meghallgatáson - számolt be róla a Blikk. Azt írták,

egy UFO-kutató újságíró két olyan maradvánnyal állított be, melyek állítólag földönkívülieket „ábrázolnak”.

„Az UFO-testeket még 2017-ben találták a perui Cusco egyik kovabányájában: az egyik lény hozzávetőlegesen 700, míg a társa 1800 éves lehet, a kezeiken 3-3 ujj található. Jaime Maussan újságíró és ufológus eskü alatt kijelentette, hogy a testek nem részei a 'földi evolúciónknak' és a DNS-ük közel egyharmada ismeretlen” - írja a bulvárlap.

Az amerikai védelmi minisztérium szóvivője a két maradvány kapcsán elmondta, a nyomozók nem fedeztek fel olyan információt, ami alátámasztaná, hogy létezett volna korábban vagy akár most olyan program, ami megállapítaná, hogy tényleg földönkívüliről van-e szó.

Ronald Moultrie, a hírszerzésért és a biztonságért felelős védelmiminiszter-helyettes az üggyel kapcsolatban elmondta, korai lenne kijelenteni, hogy tényleg két UFO-ról van-e szó, de folytatják a vizsgálatokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!