3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Kábítószer birtoklásával gyanúsítják Béres Anettet és Sáfrány Emesét

Új fejezet a teaszeánsz-ügyben.

„Tájékoztatjuk, hogy az elmúlt időszakban újabb gyanúsítások történtek, a rendőrök egy 35 éves és egy 42 éves budapesti nőt hallgattak ki kábítószer birtoklása miatt, kényszerintézkedés elrendelésére nem került sor” – közölte a Naphire.hu-val a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A lap információi szerint így most már Sárfány Emese és Béres Anett is gyanúsított lett a teaszeánsz-ügyben, őket is kábítószer birtoklásával gyanúsították meg. Próbálták elérni a két hírességet, de egyelőre nem reagáltak a megkeresésre.

Mi ez a teaszeánsz-ügy?

2022 júliusában írt arról a Blikk, hogy törött csontokkal találtak rá egy ex-Valóvilágos nőre, aki egy úgynevezett teaszeánszon vett részt. Nem kellett sokat várni, hogy kiderüljön, Béres Anettről van szó, aki barátnőjével, Sáfrány Emesével ment el a titkos szeánszra.

Instagram/Béres Anett

„Életveszélyes állapotban találták meg, hatórás műtétet hajtottak végre rajta. Úgy tudom, többen szervezték ezt a szeánszot, egy bizonyos főzetet, Ayahuascát ittak, ami hallucinációkat is okozhat. Egyfajta spirituális szeánszot szerettek volna, ám a dolgok kicsúsztak a kezeik közül és az egyikük hirtelen bepánikolt és berohant az erdőbe. Órákig nem találták, míg végül súlyos állapotban került elő, több csontja is eltört” – árulta el akkor egy névtelen informátor.

Az egykori villalakó állítóéag párkapcsolati válságon akart túljutni, kiderült ugyanis, hogy párja más nőkkel is kapcsolatot tartott fenn.

A teaszeánsz-ügyben természetesen nyomozás indult, tavaly szeptemberben egy 38 éves szentendrei nővel szemben indult eljárás kábítószer birtoklása miatt, majd nem sokkal később egy 38 éves budapesti férfit is kihallgattak gyanúsítottként bűnpártolás miatt. Most pedig Béres Anett és Sáfrány Emese is gyanúsított lett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!