Most akkor hűtlensége miatt dobta Shakira Piquét vagy sem?

Egyre érdekesebb dolgok látnak napvilágot.
-----

Még múlt héten röppentek fel a pletykák arról, hogy válságba került Shakira és Piqué kapcsolata. A spanyol El Periodico című lapban azt írták, hogy már hetek óta külön élnek, a háttérben pedig megcsalás áll, az énekesnő ugyanis állítólag rajtakapta a Barcelona védőjét.

A híreket aztán hétvégén a páros is megerősítette, kiadtak ugyanis egy közös közleményt, melyben részletekre nem tértek ki, de azt kérték mindenkitől, hogy gyermekeik érdekében ne zargassák őket és tartsák tiszteletben magánéletüket.

A pletykacunami azonban nem áll meg ennek ellenére sem. Olyan hírek is napvilágot láttak, hogy nem most lépett először félre Piqué, de most Shakira az ágyban kapta rajta egy másik nővel. Aztán volt, ahol azt írták, hogy a focista egyik csapattársának anyjával feküdt össze, de ezt több helyről is cáfolták.

Az El Periodico aztán arról írt, hogy Piqué egy 20 éves, szőke lánnyal csalta meg Shakirát. A rendezvényszervezőnek tanuló lány állítólag fülig szerelmes lett belé, de Piqué nem viszonozta az érzéseit. A Sports Brief pedig arról számolt be, hogy a focista azóta egy legénylakásában él és többen is látták különböző szórakozóhelyeken, más nők társaságában.

Egy újságíró, bizonyos Jose Antonio Aviles viszont arról beszélt nemrég, hogy a Barcelona védőjének fogalma sem volt közös közleményről és szó sincs hűtlenségről. Ezt pedig onnan tudja, hogy több olyan emberrel is leült beszélgetni, akik elég közel állnak Piquéhez.

„Valaki, aki nagyon-nagyon közel áll Piquéhez, biztosított afelől, hogy nem történt hűtlenség a részéről. És nagy meglepetésként érte a szakítás híre, illetve a Shakira által küldött nyilatkozat” – mondta a riporter.

Ami pedig talán a legmeghökkentőbb kijelentés volt az újságíró részéről, hogy a sztárpár már évek óta nyitott kapcsolatban élt. Valószínűleg ezért is hangsúlyozta a bizonyos informátor, hogy nem történt hűtlenség.

„Volt egy olyan egyezségük, hogy 'azt csinálsz, amit akarsz, és én is azt csinálom, amit akarok', de a nyilvánosság előtt egy párként mutatkoznak” – árulta el Aviles.

Shakira és Piqué egyébként még 2010-ben ismerkedett meg a dél-afrikai labdarúgó világbajnokságon. Két gyermekük született, Milan és Sasha, ám soha nem házasodtak össze.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!