Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gondoltad volna? Finnországban már sellőiskola is van

Egy Helsinki melletti város egyik uszodájában már bárki belebújhat egy kis időre a kis hableány bőrébe.
Hirdetés
Hirdetés

Biztos, sokan álmodoztak arról A kis hableányt nézve, hogy milyen jó érzés lehet felszabadultan úszkálni a vízben. De arra is mérget vehetünk, hogy jó pár ember fantáziáját megmozgatta az is, hogy milyen lehet uszonnyal lubickolni. Most pedig Finnország második legnagyobb városában, Espooban bárki ki is próbálhatja, hogy milyen sellőnek lenni – írja az EuroNews.

1999 óta sok minden változott a magyar demokráciában, a Nyugat.hu maradt. Támogass, hogy ez továbbra is így lehessen!
Támogatom

Egy hajdani óvónő, Maija Mottonen lett az első profi finn sellőoktató, aki speckó órákat tart a Helsinki melletti város egyik uszodájában. A sellőtanoncok között nem csak nők, hanem férfiak is akadnak szép számmal, akik uszonyukba bújva mind megtapasztalhatják, milyen is, amikor ringat a víz. Már csak Ficánka és Sebastian hiányzik a képből...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés