Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Galéria: Életképek a győri állatkertből

A győri állatkert pár hete újra fogad látogatókat az enyhítéseknek köszönhetően.
Hirdetés
Hirdetés

Vonattal mentünk Győrbe. Ismerősök beszámolói alapján arra számítottam, üres vagonokban utazunk majd. Valójában sokkal szürreálisabb élményben volt részünk: a kocsik egészen megteltek (a várthoz képest), nem nagyon maradtak üres sorok. Mindenki maszkban ült, kivéve az idősebb utasok. Korábban mindig az volt a bajom, hogy túl hangosak a körülöttem ülők. Most azonban síri csend volt, mintha temetésre mennénk.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Hasonló tömeg lepett meg minket az állatkertben. A látogatók nagy részét kisgyermekes családok tették ki. Magunkon kívül csak elvétve akadtak fiatal párok.

Baráth Noémi

Az állatoknak a korlátozások alatt hetekig nem volt kapcsolatuk a kíváncsiskodó tömeggel, azonban ennek nyoma sem látszott rajtuk: nem szoktak el az ember közelségétől, ha pedig eledel is volt nálunk, rámenősen nyomultak a kajáért. Ez néhány kisgyereket megrémített, szerencsére az apukák mindig időben közbeléptek.

A beltéri részek még zárva vannak, a medvék és tigrisek kifutója pedig átalakítás alatt, így őket csak egy kis résen keresztül lehet elcsípni átmeneti helyükön.

Baráth Noémi

Imádok állatkertbe járni. Nem csak azért, mert megfigyelhetem az állatokat, hanem azért, mert az embereket is tanulmányozhatom. Kedvenc mondatom a skarlát íbiszek előtt hangzott el, anyuka intézte a gyereknek: önmagában minek fotóznék állatokat? Te legyél rajta a képen!

Úgyhogy itt van néhány kép, amin mi is rajta vagyunk, de ne aggódjatok, nem nyomtuk bele minden fotóba az arcunkat.

Ezen pont nem vagyunk rajta
Baráth Noémi
Baráth Noémi
Baráth Noémi
Baráth Noémi
Baráth Noémi
Győri állatkert
További fotókért kattints a képre!
Baráth Noémi
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés