Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezek a legújabb hírek a Facebookról

Akad köztük újdonság, de kellemetlen meglepetés is.
Hirdetés
Hirdetés

A Bloomberg Technology információi szerint a Facebook egy új opciót épít bele a Messengerbe, amivel visszavonhatóak lesznek az üzeneteink, ahogy ezt Instagramon már egy jó ideje megtehetjük. A Facebook szóvivője elismerte, hogy dolgoznak egy megoldáson a 2014-es Sony adatszivárgás óta, ami szélesebb beleszólást enged a felhasználóknak az üzenetek eltüntetésével kapcsolatban.

Támogass minket, hogy megírhassuk Neked a valóságot!
Támogatom

Az elmúlt idők adatkezelési botrányainak enyhítésére létrehozott a Facebook egy egy oldalt, ahol minden felhasználó megnézheti, eddig milyen alkalmazások és oldalak fértek hozzá a profiladatához.

A „Védd meg az adataidat” nevű link a felhasználók hírfolyamában fog megjelenni, rákattintva nemcsak ellenőrizhetők lesznek a különböző belájkolt oldalak és alkalmazások, hanem egy mozdulattal el is lehet őket távolítani.

Azok pedig, akiknek adatait megszerezte a Cambridge Analytica, az alábbi értesítést olvashatják az oldalon:

Letiltottuk a „This Is Your Digital Life” weboldalt, amit az egyik ismerősöd használhatott. Erre azért került sor, mert a Facebookon tárolt információidat megoszthatta a Cambridge Analytica nevű céggel.

Emiatt a botrány miatt már emberek milliói törölték magukat a Facebookról, legutóbb Steve Wozniak a Facebook egyik alapítója.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés