Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bajban van a Facebook

Ez a második botránya két héten belül az oldalnak.
Hirdetés
Hirdetés

Kiderült, hogy a Facebook rögzíti üzeneteket és telefonhívásokat is rögzít, ha az Android alkalmazásokhoz a Facebook profilunkkal jelentkezünk be.

A legnagyobb közösségi oldal azáltal, hogy rögzíti a híváslistánkat, olyan emberek nevéhez és telefonszámához is hozzáférhet,akik egyébként nincsenek is regisztrálva a Facebookon.

Ezekhez az információkhoz egyébként minden felhasználó hozzáférhet, csak le kell tölteni hozzá a Facebookon tárolt adatokat, melynek lépéseit az alábbi videó mutatja be:

Facebook archívum letöltése

Úgy tűnik, a közösségi oldal egyre nehezebben birkózik meg az őt ért támadásokkal, ami nem tesz jót a hírnevének, ugyanis az elmúlt időszakban egyre többen váltják le a platformot más közösségi médiára a BI szerint .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés