Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiszámolhatod, hogy mennyi időt töltöttél sorozatnézéssel

A tiii.me segít neked.
Hirdetés
Hirdetés

Ugye mindenkinek ismerős az érzés, amikor közeleg a vizsgaidőszak vagy épp dolgozatra kéne tanulni és "véletlen" akkor kezdünk el egy sorozatot, amit persze nem lehet abbahagyni. Aztán jön a kapkodás, amikor ráeszmélünk, hogy már megint mennyi az idő és mi még sehol sem tartunk. Nos igen, a sorozatok valóban veszélyesek, hiszen csak úgy rabolják az ember idejét, miközben észre sem vesszük azt.

Éppen ezért hasznos a fent említett webolda l (tiii.me), ami percre pontosan megadja, hogy eddig mennyi időt töltöttél a kedvenc sztorijaiddal, a szeretett karaktereid társaságában. A keresője intelligens, így szinte minden sorozatot ismer. Azt is rögzítheted, ha valamit többször is láttál, sőt, ha valamit félbehagytál azt is beírhatod.

A kapott végeredmény talán megijeszt, de sajnos ez a valóság. Na ki lesz olyan bátor, hogy kipróbálja a kalkulátort?

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés