Zámbó Jimmy özvegye ügyvédhez fordult A Király című sorozat miatt

Egy évvel a bemutatás után.

Facebook-oldalán fakadt ki az RTL-en futó A Király című sorozat miatt Zámbó Jimmy unokahúga - vette észre a Naphíre.hu. Posztjában azt írta, "soha nem szólaltam fel a családdal kapcsolatos témában, de kérek tisztelettel és szeretettel mindenkit, aki nézi a KIRÁLY című sorozatot, hogy ne higgye el senki, hogy ilyen volt! Lejáratás az egész, szégyen és gyalázat! Sajnálom, hogy ez képernyőn van, hogy semmi pozitív tulajdonsága nem jelenik meg a filmben és azt is, hogy ez így megtörténhet”.

Mint később kiderült, a lány lavinát indított el a Zámbó-család körében, a poszt alatt fejezték ki nemtetszésüket az énekes testvérei, és nagy meglepetésre Jimmy özvegye, Edit asszony is. Ő azt írta:

"sajnos ez valóban egy lejárató film lett, én nem ezt a forgatókönyvet írtam alá. Már több ügyvédnek is megmutattam, le akartam állítani, de sajnos azzal hogy kiírták az elejére, hogy igazságok és hazugságok, nem tudnak vele mit kezdeni. Én is felvagyok háborodva. Én az első 2 részt néztem meg, nem voltam hajlandó tovább nézni mert hetekig nyugtatóval éltem. Sajnálom, de tőlem soha semmilyen média nem fog engedélyt kapni semmire, amíg én élek”

A Király című sorozatot egyébként egy évvel ezelőtt mutatták be „Igaz történetek és hazugságok alapján” – megnéztük a Zámbó Jimmyről szóló sorozat első részét 2022. November 16. 17:38 az RTL+ nevű streaming platformon. A tévés vetítés viszont csak november közepén kezdődött, Tévében is látható lesz a Zámbó Jimmyről készült sorozat 2023. November 09. 14:01 az utolsó rész kedden este kerül adásba.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!