3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Tévében is látható lesz a Zámbó Jimmyről készült sorozat

Így most azok is láthatják, akik egy éve nem fizettek elő, hogy megnézzék.

November 20-tól minden hétköznap este látható lesz a Zámbó Jimmyről készült sorozat, A Király az RTL-en - közölte csütörtökön a csatorna.

Mint írják, a tíz részből álló széria hétköznap este 21:15-től lesz látható, az Árulók című, új reality után. A Királyt egyébként egy évvel ezelőtt, az RTL streaming felületén mutatták be, amit a megjelenés után, „Igaz történetek és hazugságok alapján” – megnéztük a Zámbó Jimmyről szóló sorozat első részét 2022. November 16. 17:38 illetve a sorozat befejeztével Zámbó Jimmy a magyar Elvis Presley? – A Király megosztja a nézőket January 22. 20:01 is értékelt szerkesztőségünk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!