Megjelent Kulcsár Edina és Csuti mesekönyve

El is büszkélkedtek vele az Instagramon.
-----

Még augusztusban derült ki, Mesekönyvet ír Kulcsár Edina és Csuti 2021. August 01. 11:47 hogy mesekönyvvel rukkol elő Kulcsár Edina és férje. Sok részletet akkor még nem árultak el róla, csak annyit, hogy Csuti nagypapájának dedikálják majd, ugyanis családjának volt egy könyvkiadója, így különösen közel áll a szívéhez ez a projekt.

Most pedig eljött a nagy nap, már kapható a mesekönyv, ezzel maga Csuti büszkélkedett el az Instagramon.

„Meséltünk már nektek róla, hogy készülünk valamivel, de most végre a kezünkben is tarthatjuk a mesekönyvünket! Hogy mi inspirált engem? Leginkább a nagypapám, akinek a könyvek szeretetét köszönhetem és aki mindig is szerette volna, hogy a könyvkiadónkban dolgozzak, de sajnos, akkor ez a legkevésbé sem foglalkoztatott… persze, tudom ég és föld a különbség egy mesekönyv és kb minden más megírása között, de én most mégis hatalmas büszkeséget érzek, hogy megszületett Dani ajándéka, mert egy igen tanulságos történetet mesélünk el benne nektek, amit az életünk ihletett! Hisszük, hogy inspiráció lehet szülőknek, gyerekeknek egyaránt! Szeretnénk eljuttatni korházaknak, anyaotthonoknak is, hogy örömet szerezzünk vele az ott élőknek és Budapesten kívül is lehet majd vele/velünk találkozni! Pécs, Győr és Szeged már biztos helyszín. Köszönjük a rengeteg munkát és segítséget, valamint a csodálatos képi világot a @spirit.publishing csapatának! Izgatottan várjuk a visszajelzéseiteket és köszönjük nektek is a sok hozzászólást, amikor a képi világ kapcsán kérdeztünk bennetek, mert bizony azt választottuk, amit Ti a legjobbnak ítéltetek!” – írta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!