Mesekönyvet ír Kulcsár Edina és Csuti

Különösen közel áll a szívükhöz ez a projekt.
-----

Köböl Anita #nofilter – Nők, filter nélkül című műsorának volt vendége a sztárpár, ez a különkiadás pedig igencsak különleges volt, ugyanis most első alkalommal férfi vendég is volt Csuti személyében, aki egy új közös projektjükről is lerántotta a leplet az egyórás beszélgetésben.

Megálmodtak ugyanis egy mesekönyvet egy könyvkiadó tulajdonosával együtt, ami ráadásul elvileg hónapokon belül meg is jelenik. Azt mondják, ez a mesekönyv ahhoz az edukációs vonalhoz csatlakozik, amit ők eddig is képviseltek.

Részleteket egyelőre nem árultak el, de annyit igen, hogy Csuti nagypapájának dedikálják majd, ugyanis családjának volt egy könyvkiadója, így különösen közel áll a szívéhez ez a projekt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!