Kulcsár Edina őszinte vallomása: „Nem gondolom, hogy k*rva lennék”

Azt mondja, betelt a pohár, elege van abból, hogy bűnbakként kezelik.
-----

Alig két hét telt el azóta, hogy robbant a bulvárbomba, de ember legyen a talpán, aki meg tudja számolni, hány hír jelent meg Kulcsár Edina és Csuti válása, illetve előbbi új, mindent elsöprő szerelme Lerántotta a leplet szerelmi életéről Kulcsár Edina January 17. 17:55 kapcsán. Most épp az RTL Fókusz című műsorában szólalt meg az egykori szépségkirálynő, mivel elfogyott a türelme és nem tűri már tovább, hogy bűnbakként kezeljék.

„Most sem ujjal mutogatni akarok, hanem csak el akarom mondani az igazamat. Tehát nem gondolom, hogy attól k*rva lennék, mert kiszálltam a rossz kapcsolatomból és szeretnék boldog lenni” – mondta.

Azt mondja, elege van abból, hogy csalfának, érzéketlennek, gonosznak tartják őt az emberek. Akkor nem kürtölte világgá, de nagyon rosszul érezte magát. A közösségi oldalakon leplezte, hogy mi is zajlik benne igazából, de a szerettei előtt nem igazán tudta megtenni ezt.

Az mondja, novemberben annyira mélyre csúszott lelkileg, hogy volt olyan, hogy fel sem tudott kelni az ágyból. Most így utólag már tudja, depressziós volt. A lényeg, hogy azt mondja, az ő lelkiismerete tiszta. Úgy érzi, mindent megtett, hogy megmentse a házasságát, de közben szépen lassan elveszítette önmagát.

A Fókusz megszólaltatta Csutit is, aki bár nehezen találta a szavakat, azt mondta, az a poszt döfte igazán szíven, amelyben bejelentette Edina, hogy együtt van G.w.M-mel. Lerántotta a leplet szerelmi életéről Kulcsár Edina January 17. 17:55 „Elképesztő módon hiányzott belőle az empátia, a tisztelet” – mondta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t