Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nemek egyenlőségéért beatboxolt Emma Watson

Legalábbis próbálkozott. Pályát nem fog váltani, de értékeljük az erőfeszítést.
Hirdetés
Hirdetés

Nemrég Ariana Grande-ről derült ki Ariana Grande torka kész popkincsesbánya 2016. March 14. 08:39 , hogy mennyire sokszínű tehetség. Nos, ugyanez nem mondható el a Harry Potter sztárjáról, de a próbálkozásért mindenképpen ötös jár.

Beszállsz, hogy duplázhassunk? Még 20 évet a független tájékoztatásnak!
Támogatom

A színésznő egy műsorban kapta az a feladatot, hogy beatboxoljon, miközben Lin-Manuel Miranda, egy hollywoodi színész-dalszerző, rappel az ütemre. Emma először teljesen zavarba jött, de erőt vett magán, és még azt is kikötötte, hogy Lin-Manuel a nemek egyenlőségéről szolgáltassa a szöveget.

Aztán belekezdtek az improvizálásba; Ms. Watson nyomta az ütemet, Mr. Miranda pedig arról rappelt, hogy a két nemnek már születéstől fogva egyenlőnek kellene lennie. Egyenlő jogok, egyenlő fizetés. Aztán áttért arra, hogy Emma milyen jól veszi az akadályt, és megjósolta, hogy mém lesz a videóból. Végül mindketten röhögésben törtek ki, mert az utolsó mondatokra Emma feje már olyan vörös lett, mint egy paradicsom.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés