Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nemek egyenlőségéért beatboxolt Emma Watson

Legalábbis próbálkozott. Pályát nem fog váltani, de értékeljük az erőfeszítést.
Hirdetés
Hirdetés

Nemrég Ariana Grande-ről derült ki Ariana Grande torka kész popkincsesbánya 2016. March 14. 08:39 , hogy mennyire sokszínű tehetség. Nos, ugyanez nem mondható el a Harry Potter sztárjáról, de a próbálkozásért mindenképpen ötös jár.

A színésznő egy műsorban kapta az a feladatot, hogy beatboxoljon, miközben Lin-Manuel Miranda, egy hollywoodi színész-dalszerző, rappel az ütemre. Emma először teljesen zavarba jött, de erőt vett magán, és még azt is kikötötte, hogy Lin-Manuel a nemek egyenlőségéről szolgáltassa a szöveget.

Aztán belekezdtek az improvizálásba; Ms. Watson nyomta az ütemet, Mr. Miranda pedig arról rappelt, hogy a két nemnek már születéstől fogva egyenlőnek kellene lennie. Egyenlő jogok, egyenlő fizetés. Aztán áttért arra, hogy Emma milyen jól veszi az akadályt, és megjósolta, hogy mém lesz a videóból. Végül mindketten röhögésben törtek ki, mert az utolsó mondatokra Emma feje már olyan vörös lett, mint egy paradicsom.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés