Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nemek egyenlőségéért beatboxolt Emma Watson

Legalábbis próbálkozott. Pályát nem fog váltani, de értékeljük az erőfeszítést.
Hirdetés
Hirdetés

Nemrég Ariana Grande-ről derült ki Ariana Grande torka kész popkincsesbánya 2016. March 14. 08:39 , hogy mennyire sokszínű tehetség. Nos, ugyanez nem mondható el a Harry Potter sztárjáról, de a próbálkozásért mindenképpen ötös jár.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A színésznő egy műsorban kapta az a feladatot, hogy beatboxoljon, miközben Lin-Manuel Miranda, egy hollywoodi színész-dalszerző, rappel az ütemre. Emma először teljesen zavarba jött, de erőt vett magán, és még azt is kikötötte, hogy Lin-Manuel a nemek egyenlőségéről szolgáltassa a szöveget.

Aztán belekezdtek az improvizálásba; Ms. Watson nyomta az ütemet, Mr. Miranda pedig arról rappelt, hogy a két nemnek már születéstől fogva egyenlőnek kellene lennie. Egyenlő jogok, egyenlő fizetés. Aztán áttért arra, hogy Emma milyen jól veszi az akadályt, és megjósolta, hogy mém lesz a videóból. Végül mindketten röhögésben törtek ki, mert az utolsó mondatokra Emma feje már olyan vörös lett, mint egy paradicsom.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés