Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ariana Grande torka kész popkincsesbánya

Az énekesnő jobban nyomja a Hit Me Baby-t, mint Britney maga.
Hirdetés
Hirdetés

Ariana Grande új albuma, a Dangerous Woman május 20-án érkezik a boltok polcaira - és valószínűleg néhány nappal előbb a világhálóra is. Az amerikai színész- és énekesnő addig sem tétlenkedik. Legutóbb a Saturday Night Live show-ban bizonyította be, hogy képes kenterbe verni nagyjából bármelyik kollégáját.

1999 óta sok minden változott a magyar demokráciában, a Nyugat.hu maradt. Támogass, hogy ez továbbra is így lehessen!
Támogatom

Grande kisasszony olyan legendák hangján szólaltatja meg legnépszerűbb dalaikat, mint Celine Dion és Whitney Houston, de a néhány perces videóban feltűnik Britney Spears, Shakira és Rihanna (hangja) is. A keretsztori szerint Chloe (Grande) egy gyakornok a Tidal zenestreamelő cégnél, ahol egy áramszünet miatt több zenéből is eltűnnek részletek. Kész szerencse, hogy a kissé gyík gyakornok torka kincsesbánya. Ezután már mi is jobban várjuk azt az albumot.

forrás: PetőfiLive

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés