Dokumentumfilmet csinál Britney Spears gyámsági ügyéből a Netflix

Itt is van az első előzetes hozzá.
-----

Újabb dokumentumfilm érkezik Britney Spearsről, ezúttal a Netflix jóvoltából. A Britney vs Spears nem túl meglepő módon arról a 13 éve folyó gyámsági ügyről fog szólni, melynek most talán hamarosan vége lesz. Véget ér Britney Spears apjának „rémuralma” 2021. September 09. 09:06 A film a tervek szerint szeptember 28-án jelenik meg, éppen egy nappal az énekesnő következő bírósági tárgyalása előtt.

Most pedig megérkezett hozzá az első előzetes is, ami egy 2009-es hangfelvétel részlete. Január 21-én hajnali fél 1-kor ugyanis a következő üzenetet hagyta egy ügyvédnek Britney: „Üdv! Britney Spears vagyok, korábban már telefonáltam. Most pedig azért keresem, mert meg akartam győződni arról, hogy a gyámság megszüntetése során...”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!