Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A dark fagyi után most itt van a gót kávé

Idén nagyon sátáni nyarunk lesz.
Hirdetés
Hirdetés

Volt már szénnel díszített és ízesített latte, aztán megérkezett mindannyiunk kedvence, az ébenfekete fagylalt. Mivel is lehetne még szebbé tenni a napsütéses májusi délutánokat? Talán egy olyan fekete kávéval, ami még a lelkünkkel is felveszi a versenyt. Ó igen...

Fekete kávé
RearFront

Azt már Coco Chanel óta tudjuk, hogy a kis feketével sosem lőhetünk mellé. Minden alkalomra nagyszerű öltözék, és garantáltan sikert aratunk vele. Nem nyúlunk mellé egy fekete cipővel, pólóval vagy nadrággal sem, nem beszélve arról, ami bennünk lakozik. Na most, egyéniségünk méltó kifejezésére szükségünk van - a ruhadarabok mellett - olyan fekete kiegészítőkre is, mint egy fagyi vagy egy hamisítatlan fekete kávé.

A szenes kávé azonban még nem volt tökéletes. Szürkés színben pompázott ugyan, de az összhatás még mindig nem volt eléggé... dark. Most viszont, eljött a mi időnk. Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy ezeket a kávékat csak túltolták szénnel, vagy valami új technológia hajnalára virradtunk, de egy biztos - ennél gótabb kávét nem mostanában láttunk. Reménykedjünk hát, hogy még idén nyáron elér minket is a Morticia Addams-stílusú fekete.

Nincs is ennél szebb

Fekete kávé
RearFront
Fekete kávé
RearFront
Fekete kávé
RearFront
Fekete kávé
RearFront
Hirdetés

Kapcsolódó

A szenes kávé lesz az új kedvenced

Csak semmi pánik, nem az égett pirítós alját kell lekaparnod.

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés