Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

7 éves kisfiú mentette ki az égő házból csecsemő húgát

Az igazi hősök nem viselnek köpenyt. "Azt hittem, hogy nem tudom megtenni, de aztán azt mondtam:" Kihozom őt, apa."
Hirdetés
Hirdetés

Idén rengeteg hőstettnek lehettünk tanúi. Városok tapsolnak az orvosoknak, akik a Coviddal szemben harcolnak mások életéért, és egyre inkább felkapja az internet (is) azoknak a gyerekeknek a tetteit, akik saját életüket kockáztatják 6 éves kisfiú mentette meg húgát egy kutyatámadástól, Amerika kapitány bátor hősnek tartja 2020. July 16. 12:51 másokért.

Chris és Nicole Davidson egy pár, akik a Tennessee állambeli New Tazewellben élnek 2 éves fiukkal, 22 hónapos lányukkal, és 7 éves nevelt fiukkal Eli-jal, aki már majdnem egy éve a családnál él.

December 8-án 20 óra 30 perc körül a szülők ágyba bújtatták gyermekeiket, és aludni mentek. Néhány órával később Nicole füstszagra ébredt, égett a házuk. Gyorsan kapcsoltak, a két fiút sikeresen kimentették. A lángok azonban addigra elzárták a kislány szobájának bejáratát.

A leégett Davidson-ház
CNN

"A füst és a tűz olyan nagy volt, hogy semmilyen módon nem tudtam eljutni hozzá" - mondta az apuka a CNN-nek .

Odaszaladtak az ablakhoz, és azon keresztül próbáltak benyúlni a csöppséghez, de nem tudtak mire felállni, így nem érték el. Ekkor a 7 éves nevelt fiuk, Eli úgy döntött, az ablakon keresztül visszamegy a házba és kimenti kishúgát.

A 7 éves Eli
CNN

"Nem lehetünk büszkébbek Eli-ra. Olyat tett, amit egy felnőtt ember nem tenne meg" - mondta Chris. Mire a tűzoltók a helyszínre értek, a család háza már szinte teljesen megsemmisült.

"Azt hittem, hogy nem tudom megtenni, de aztán azt mondtam:" Kihozom őt, apa" - meséli a CNN-nek a 7 éves Eli. "Féltem, de nem akartam, hogy a húgom meghaljon."

A 22 hónapos kislány
CNN

A tűz miatt a Davidson család háza teljesen megsemmisült, mindent elvesztettek.

„Az egész életünk az otthonunkban volt.”

Nemrég a GoFundMe adománygyűjtést indított, hogy segítsék Davidsonékat ezekben a nehéz időkben. Mostanra a kampány már 352 905 dollárt gyűjtött a család számára, 5000 volt a cél.

A leégett Davidson-ház
Nicole Davidson
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés