Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem sikerült végiginni egy hetet, egy csőd vagyok

Volt egy ilyen tervem, hogy az egész Rakéta Fesztivált végigtolom majd, sőt még Belfesztre is kinézek párszor, aztán végül is az életet választottam.
Hirdetés
Hirdetés

Mindig is viszolyogtam kicsit az ilyen egyhetes buliktól, ami egyébként a magyar szervezők mániája, minden fesztivál 5-6 napos, a Sziget mínuszadikokkal együtt egy hét, miközben külföldön a legtöbb helyen 3 nap alatt lezavarnak mindent. Fárasztó, nem is kifejezetten egészséges, meg amúgy is, kinek van erre ideje?

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Aztán itt van a Rakéta, ami ugyan szintén 7 nap buli, de olyan okosan van összerakva a program, hogy simán lehet közben pihenni. A szervezők belátták, hogy nincs olyan ember, aki mindenféle zenét szeret. Aki azt mondja, hogy minden műfaj közel áll hozzá, az vagy hazudik, vagy nincs önálló, kiforrott ízlése. És ezért tök jó, hogy a Rakétán műfaji blokkokba vannak szedve a fellépők, és minden nap másféle buli van. Hétfőn elmegy az ember egy punkbuliba, kedden ki lehet hagyni az okoskodó gitárzenéket. Szerdán jó kis pszichedélia, csütörtökön otthon tévézés a Toldis kísérleti elektronika helyett. Pénteken pici techno, szombaton strandolás, vasárnap meg záróbuli, előtte egy kis Fran Palermóval Belfeszten. Simán ki lehet hagyni napokat úgy, hogy az ember nem marad le semmiről, ami érdekelné. És ez így nagyon ügyes!

Csatári Gergely

Volt végül egy tök jó hetem, és még meg se haltam a végére, találtam egy csomó jó zenekart, és igazából ez az, amiért idejöttem. A Rakéta Fesztivál egy nagyon jó kis kezdeményezés, amit érdemes követni. Jó a zenekaroknak, mert akkora közönséghez jutnak el, amekkorához önerőből nem biztos, hogy menne, és jó a zenekedvelőknek is, mert megismerhetnek olyan tehetséges bandákat, akikkel máshol amúgy nem találkoztak volna.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

A fesztivál, ahol mindenki az utcán cigizik

Megvolt a Rakéta első idei ingyenes napja, és újra előjött az elmúlt évek egyik legnagyobb problémája a fesztivállal kapcsolatban. Hogy nem férünk be.

A Rakéta Fesztivál első napjával hivatalosan bejelentettük a nyarat

Úgy vártam már ezt a hetet, hogy nem is tudom elmondani, pedig elvileg ezért fizetnek.

A bulivonaton nincsen fék!

Jövő héten két fesztiválról tudósítok egyszerre, feltéve, ha túlélem...

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés