Nagyon nem lesz még vége a The Walking Deadnek

Bejelentettek egy új spinoffot.
-----

2020 szeptemberében robbant a hír, hogy a 11. évaddal lezárul a valaha volt legnépszerűbb zombis sorozat, a The Walking Dead. Azt viszont hamar tisztázta az AMC, hogy ez még nem a véget jelenti, ugyanis az eddigi spinoffokon túl (Fear the Walking Dead és The Walking Dead: World Beyond) tervben van még jó néhány testvérsorozat, illetve három film is.

A filmek Rickről (Andrew Lincoln) szólnak majd, de lesz például egy Tales of the Walking Dead című antológiai sorozat, és sokak kedvenc párosától, Caroltól (Melissa McBride) és Daryltől (Norman Reedus) sem kell még elbúcsúzni. Most pedig bejelentették, hogy egy a sorozat egyik legérdekesebb duója, Maggie (Lauren Cohan) és Negan (Jeffrey Dean Morgan) is kap egy saját sorozatot.

AMC

Az Isle of the Dead egy minisorozatnak tűnik, ugyanis 6 epizódból fog állni és a tervek szerint jövőre debütál Amerikában az AMC-n. A sztori egyébként New Yorkban játszódik majd, ugyanis valahogyan itt lyukad majd ki Maggie és Negan. Manhattan azonban egyáltalán nem olyan, mint régen, most a holtak uralkodnak, és tele van a város anarchiával, veszéllyel és rémülettel, de ugyanakkor szépséggel is – írja a Deadline.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu