Visszahívták volna Lakatos Márkot az RTL-hez, de nemet mondott

"Azt gondoltam, hogy ez nem hiányzik nekem, nem akarok medencébe ugrálni" - írta a stylist.

Hívták volna egy új RTL-es műsorba Lakatos Márkot, ő azonban büszkén mondott nemet a felkérésre - erről a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában számolt be, amit a Blikk vett észre.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

"Nagyon büszke vagyok magamra, képzeljétek el, hogy felhívott ma egy kis nő az RTL-ből nagyon kedvesen, hogy felkérjen valami műsorba, ami nem tudom, hogy miről szól, mert nagyon meg se jegyeztem. Azt hiszem, Balázs meg Vadon Jani vezette régen és valami baromság, hogy ha nem férsz be valahova, akkor bedobnak egy medencébe- írta a stylist, akit bő egy évvel ezelőtt menesztettek a csatorna reggeli műsorából.

A mostani döntés kapcsán Lakatos Márk azt írta, az, hogy gondolkodás nélkül nemet mondott, számára nagy lépés. "Régen bennem volt az, hogy ha valamit nem vállalok el, akkor mi lesz, fognak-e hívni? Ráadásul én most már nem vagyok fixen az RTL-ben műsorvezető, igaz, hogy feltűnök egy-egy műsorban itt-ott, de azt is mondhatnám, hogy ez hiányzott volna. Viszont azt gondoltam, hogy ez nem hiányzik nekem, nem akarok medencébe ugrálni. Nem tudom, ki lett volna a műsorvezető, lehet, hogy a Majka meg a Pápai Joseppe... Mindenesetre azt mondtam, hogy 'gyerekek, ez nagyon kedves, de szerintem ez nem nekem való'" - zárta sorait a stylist.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!