Van egy jó hírünk a Vámpírnaplók-rajongóknak

Valami készül!
-----

Több mint egy évtizeddel ezelőtt elhozták nekünk Mystic Fallst. Egy várost, telis-tele vámpírokkal, vérfarkasokkal és egyéb természetfeletti lényekkel, halállal, szerelemmel, ármánykodással, na meg meglepő fordulatokkal. Most pedig újra együtt fog dolgozni a nagy sikerű Vámpírnaplók című sorozat két alkotója, Julie Plec és Kevin Williamson - írja az Entertainment Weekly.

És mi mással is rukkolnának elő, mint egy újabb természetfeletti drámasorozattal. Ez a Dead Day, ami nyersfordításban talán olyasmi lehet magyarul, hogy Halottak napja. A sorozat egy AfterShock-képregényen alapul, melynek ugyancsak Dead Day a címe.

„Már régóta kerestünk egy olyan projektet, amin közösen szeretnénk dolgozni és a Dead Day-ben megvan minden olyan hozzávaló, amit mi nagy mesélőkként imádunk. Szerelem, halál, izgalom, könnyek” – mesélték.

A sztori egy látszólag átlagos, külvárosi családról fog szólni, Haskinékről. És egyetlen napon játszódik, halottak napján, amikor az elhunytak újra köztünk járnak. Vannak, akik a szeretteikkel töltik ezt a napot, mások elmennek egy nagyot bulizni, és vannak olyanok is, akiknek csak egy dolog jár a fejükben: a bosszú.

A sorozatot már be is rendelték, az amerikai Peacock-csatornán fut majd. Hogy nálunk esetleg adja-e majd valamelyik csatorna vagy felkerül-e valamelyik streaming-szolgáltatóra, még nem tudni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!