Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Üvöltő, visító jegykiadó és bankautomaták

Vajon mi bújik meg a háttérben? Elrontott frissítés? Esetleg a magyar ember csak az erőből ért elv miatt ordítanak bele az arcunkba?
Hirdetés
Hirdetés

Egyik kedvenc sipító automatám a Blahán van, ahol a meki melletti pénzfelvételről, 6-8 kilométeres körzetben mindenkit tájékoztat a gép. Érthetetlen számomra, hogy egyáltalán minek van hangja annak, hogy beütöm a kódomat, illetve a levenni kívánt összeget. De oké, legyen hangja. De miért ilyen rohadt hangos?

Felköszöntenéd a 20 éves Nyugat.hu-t? Iratkozz fel a havi, rendszeres támogatóink közé!
Támogatom

Azért lássuk be, hogy a Blaha, bár sokat javult az elmúlt években a közbiztonság, főleg az ott ácsorogó és lehetőség szerint a földet bámuló rendőrök miatt, azért még mindig a Blaha, szóval ha ott veszel fel pénzt, akkor abból a pénzből jó eséllyel azonnal kér valaki egy picikét.

A gombok hangja odavonzza az Orkokat
hirado.hu

Egyszerűen csodálatos, amikor az ember hajnali kettőkor akar pénzt levenni. A sipító automata egyből jelzi mindenkinek a környéken, hogy lóvé van kilátásban és a pénzszagra már gyűlik is az éji vad. Egyik ilyen alkalommal, amikor beütöttem a kódomat, három fej jelent meg a sarkon egymás alatt (mint a Scooby Doo-ban, amikor settenkednek) és várták, hogy mikor jöhetnek oda. Nagyon látványosan kivettem a bankkártyám jelezve, hogy meggondoltam magam pénzfelvétel ügyében és továbbsétáltam.

Másik hasonlóan üvöltő, kedves szerkezet a jegykiadó automata. Az még beszél is! Itt nem a jegyemet féltem, csak szimplán érdekelne a miért.

Vegye el a visszajárót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Soha nem értettem. Őszintén a legtöbbünk úgy ügyel az összekuporgatott kis pénzére, hogy akkor is benyúlok a visszajáró kiadóba, ha tudom, hogy nincs visszajáró. Minek kell ezt az arcunkba üvölteni? Nem beszélve arról, hogy mekkora élmény lehet egy forgalmas helyen lévő automata mellett lakni és napjában meghallgatni mondjuk 200-szor a szöveget. Még, ha abból is indulok ki, hogy valaki nem tud olvasni (ami azért poén, mert így el se tud jutni addig, hogy elvegye a visszajárót), de süket is? Vagy kiknek készült ez a cucc?

Itthon mindig van téma

Ezekkel mindig csak a gond van. Elnyeli a pénzt, nem ad vissza, vagy rosszul ad vissza, kifogy, lefagy, felfázik… De, hogy még üvöltözzön is velem? Elfogadhatatlan. Hihetetlen, hogy még ezt is képtelenek vagyunk normálisan megcsinálni, ez is olyan jó kis magyarosan szar, ami azért már tényleg elképesztő, de miért nem baj ez? Miért maradhat ez így? Azért, mert igazi magyar szokás szerint, jó nekünk a szar, mert abból legalább lehet fasza mém!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés