Újra sorozatban szerepel az ország Magdi anyusa, Fodor Zsóka

Örüljünk.

Január 1-jén indul Kalamár Tamás, a Barátok közt egykori producerének új sorozata, ...a szomszéd tehene - közölte az RTL pénteken.

Mint írják, a történet szerint két kis család él a szép Aranyfészek Lakóparkban. A sorozat két főszereplője, Laci, az eladósodott, de nagy lábon élő konditerem-tulaj és Béla, egy háromtagú könyvelőiroda szorgalmas tulajdonosa kiskoruk óta elválaszthatatlan jóbarátok. Egy napon azonban éket ver közéjük a pénz. Barátból lesz a legjobb ellenség: Laci és Béla minden eszközt bevetnek, hogy megleckéztessék a másikat. A küzdelem azonban elfajul, és ki más tudna nagyobb sebet ejteni, mint az, aki ismeri az ellenség legrejtettebb titkait is. Egy ilyen háborúban nem maradhat pártatlan sem a család, sem a lakópark többi lakója. Laci és Béla bármi áron le akarja győzni egymást, de ha nem is lehet totális győzelmet aratni, legalább dögöljön meg a szomszéd tehene is.

A két gyerekkori jóbarátot Csizmadia Gergely (Laci) és Pavletits Béla (Béla) alakítja. A főszerepekben Kovalik Ágnest, Brezovszky Dánielt, Lehner Benedeket, Lapis Erikát és Antóci Dorottyát láthatjuk.

A sorozatban mellettük feltűnik még az ország Magdi anyusa, is, akit a Barátok köztös távozása (2009) óta csak kisebb szerepekben lehetett látni napi sorozatban. Most azonban visszatér.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!