Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új számmal tért vissza Lady Gaga

Ez a Perfect Illusion.
Hirdetés
Hirdetés

A többszörös Grammy győztes énekesnő viszonylag hosszú, egy éves kihagyás után tért vissza egy új dallal, hogy ismét meghódítsa a nemzetközi zenei listákat.

Támogass minket, hogy megírhassuk Neked a valóságot!
Támogatom

A furcsa öltözékeiről hírhedt Lady Gaga egyébként az elmúlt egy évben sem tűnt el teljesen, sőt, az Amerikai Horror Story című sorozatban nyújtott alakításáért még a "legjobb színésznő minisorozatban" kategóriában kiosztott Golden Globe díjat is elnyerte, és az 50. Super Bowl-on ő énekelhette el az amerikai himnuszt.

A Perfect Illusion címet viselő dal az éppen készülő és minden bizonnyal már idén megjelenő ötödik stúdióalbumán kap majd helyet. A szám elkészítésében közreműködött Mark Ronson is, aki az Uptown Funkkal vált világhírűvé.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés