Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Repülőgép-szerencsétlenség túlélője lesz Sophie Turner

Új sorozatban kapott szerepet a Trónok harca sztárja.
Hirdetés
Hirdetés

Visszatér a képernyőkre Sophie Turner, ugyanis egy új streaming szolgáltatás, a Quibi egyik sorozatában, a Survive-ban kapott főszerepet – írja JustJared . A 23 éves színésznő mellett Corey Hawkins lesz a másik főszereplő, aki olyan filmekből és sorozatokból lehet ismerős, mint a The Walking Dead, a Vasember 3, a Kong: Koponya-sziget, a Straight Outta Compton vagy a 24: Újratöltve.

A történet szerint Sophie karaktere, Jane éppen egy repülőn utazik, ami lezuhan egy hófedte hegyen. Egyedül Jane és Corey karaktere, Paul élik túl a szerencsétlenséget. Együtt kell túlélniük a zord körülmények közepette, és nem csak a vadonnal, hanem személyes traumáikkal is meg kell küzdeniük.

Sophie Turner
Vanity Fair

Megtisztelő, hogy én alakíthatom Jane-t a Survive-ban. Egy igazán sokrétű karakter, akinek nem csak az életéért kell küzdenie, hanem meg kell találnia saját erejének és bátorságának forrását is. Remélem, hogy ezzel a szereppel sokaknak segíthetek, akik önértékelési problémákkal küzdenek. Bízom benne, hogy Jane útját követve megtanulják, hogy sokkal bátrabbak, mint az hiszik és nem félnek majd segítséget kérni, ha szükségük van rá

– nyilatkozta Sophie.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés