Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ufók, államtitkok és az 51-es körzet

Egy volt ott dolgozó, Boyd Bushman, halála előtt kitálalt pár dolgot. A kérdés csak az, hogy bizonyítható-e a szavahihetősége, és mi van a többi videóval?
Hirdetés
Hirdetés

Rengeteg konteó kering az 51-es körzetről, miszerint az ott zajló titkos kutatásoknak köze van a földönkívüliekhez. A merészebb elméletek azt vallják, hogy az ott dolgozók folyamatos kapcsolatban állnak az ufókkal. 2014-ig csak tippelgetések voltak, amikor is Boyd Bushman, egy ott dolgozó férfi egy videót tett közzé az interneten, amiben beszámolt a kutatásairól. Ezt itt találhatjátok angolul:

Bushman 2014-ben augusztus 7-én hunyt el, a többi esetleges titkát sírba vitte. Elgondolkoztató az is, hogy a videó nem sokkal a halála időpontja előtt jelent meg . Vajon ennek mi az oka? Talán úgy érezte, hogy tudatni akarja az emberekkel, hogy mi folyik ott, mielőtt végleg itt hagy mindent? Vagy lehet, hogy nem véletlen, hogy a halála időpontja és a videó megjelenése között alig telt el idő? Persze a pakliban az is benne van, hogy időskorára már nem teljesen maradt ép az elméje. Elvégre hatalmas teher lehet fontos dolgokat tartani magunkban, amikről úgy érezzük, hogy az emberiségnek joga van tudni őket.

offline.hu

A videó megjelenése (és Boyd Bushman halála) után természetesen mindenkinek megnőtt az érdeklődése az 51-es körzet iránt, több turista próbálkozott közelebbről megnézni a létesítményt, de a szigorú őrök senkit sem engedtek elég közel ahhoz, hogy valami érdekeset is láthassanak. Egy család 2015-ben szintén próbálkozott egy ártatlan látogatással, de a fogadtatás nem volt túl szívélyes:

Számtalan olyan videó is kering az interneten, miszerint az 51-es körzetben lencsevégre kapott valaki egy igazi ufót, de ezek közül egyik sem hiteles forrás, könnyen lehetnek kameratrükkök a háttérben.

Államtitkokról szól a cikk, és Edward Snowdenről nem is esett szó egészen eddig? Hát persze, a legjobbat a végére tartogattam. A videó címe szerint Snowden szivárogtatta ki a felvételt, ami gyakorlatilag egy idegennel való interjút mutat be:

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés