Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jöhet a Tökéletes hang 4 is!

Persze mindez a harmadik rész fogadtatásán is múlik.
Hirdetés
Hirdetés

A karácsonyi szünet vége felé érkezik a mozikba a Tökéletes hang 3, és könnyen meglehet, hogy a következő télapós ünnepen a negyedik részt is üdvözölhetjük.

A sorozat főszereplőjét, Anna Kendricket ugyanis megkérdezték, lesz-e folytatás, mire azt mondta, hogy „naná, sose fogjuk abbahagyni”. Ez persze poén volt, de ha a számokat nézzük, érdemes komolyabban venni a színésznő hetyke válaszát. Senki nem gondolta volna, hogy az éneklő lányokról szóló filmek ilyen szép sikert aratnak.

A csajok a második részben
A csajok a második részben
Nyugat.hu

Az első rész mindössze 17 millió dollárból készült, és 115 milliós bevételt ért el. A folytatás már „drága” volt, 29 milliót költöttek rá, de meghálálta, mert 287 milliót hozott. A harmadik részről nincsenek még adatok, de hasonló sikert várnak tőle, így egyáltalán nem lehetetlen, hogy a franchise addig folytatódik, amíg a lányok már az unokáikkal együtt lépnek fel a rivális nyugdíjasklub acapella-csapata ellen.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés