Tillát megviseli, hogy Majka az RTL-hez igazolt

A műsorvezető azért még reménykedik, hogy egyszer még vezet közösen műsort a rapperrel.

Megviseli Tillát, hogy Majka otthagyta a TV2-t, erről a BorsOnline-nak adott interjújában beszélt a műsorvezető.

"Nekem ez egy fájdalom, nagyon megvisel. Azt gondolom, hogy az életben vannak nagy váltások, vannak az életben változások, ami nem is baj. Ezeket fel kell tudni dolgozni, nekem is ezt fel kell tudnom dolgozni. Majkával persze a barátságunk nem szakad meg, találkoztunk már azóta, fogunk is…" - mondta.

A TV2 műsorvezetője hozzátette, nagyon sajnálja, hogy Majka elment. "Nagyon szeretném, ha vezetnénk még együtt műsort, ha összekerülnénk. Mert egyszerűen ez biztos, hogy… vannak olyan dolgok, amiket az élet eldönt" - nyilatkozta a lapnak.

Mint ismert, karácsony előtt jelentette be Majka szakít a TV2-vel, visszatér az RTL-hez 2023. December 22. 12:46 Majka és Pápai Joci, hogy elszerződnek korábbi csatornájuktól és az RTL-nél folytatják karrierjüket. A tévétársaság közlése szerint idén ősszel láthatják őket először a nézők.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!