Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Te megkóstolnád a világ legdrágább macaronját?

Csak 3 millió forintba kerül, tényleg megéri!
Hirdetés
Hirdetés

Megkóstolnád a kristály macaront? Akkor nincs is más dolgod, mint fizetni és még egy ajándék éjszakát is eltölthetsz az Atlanti óceán partján, egy csodás hotelben.

Harper's Bazaar
Felköszöntenéd a 20 éves Nyugat.hu-t? Iratkozz fel a havi, rendszeres támogatóink közé!
Támogatom

A floridai St. Regis Bal Harbour Resort, ki tudja milyen ötlet által vezérelve úgy döntött, hogy összefog a művészi francia ékszerek készítőjével, a Lalique-kel és olyan ajánlatot tesz a hotel listájára, amit aligha tud bárki is visszautasítani.

Megalkották tehát a világ legdrágább macaronját, mert hát ettől a párostól mi mást is várhattunk volna, mint egy exkluzív desszertet. Az édesség egyik fontos összetevője a fehér tea. Az elkészült macaront végül ehető aranylevéllel díszítik és cukorkristály ágyra helyezik. Eme fenséges étek végül, természetesen, kristálydobozkába kerül. Azonban a hotel volt olyan figyelmes és a 9.703 dolláros desszert árába foglalt egyéb szolgáltatásokat is.

Ha már ott hagyunk közel 3 millió forintot, akkor megérdemlünk egy éjszakát a szálloda legújabb, négy hálószobás, komornyikos, 210 négyzetméteres balkonos lakosztályában, ami nem mellesleg az Atlanti óceánra néz. Na, így már megéri a süti?

Nem a fenséges macaron azonban az egyetlen luxuscikk ezen a helyen. Ha esetleg megszomjaznánk, ihatunk abból a három különleges koktélból, melyekből egy pohár kb. 55 ezer forintot kóstál. Megéri ez is természetesen. Főleg, ha törzsvendégekké válunk, hiszen a hotel azt tervezi, hogy az ő nevüket kristálypoharakba gravíroztatja, ezzel is biztosítva a hely exkluzív jellegét. Elvégre is egy koktél, amiben gin, friss citrom, kamilla, méz és málna van; vagy az, amiben a ginhez bodzavirág és grapefruit főzetet adnak simán megér ennyi pénzt. Főleg ha még az ember nevét rá is gravírozzák valamire.

Harper's Bazaar

A közel 3 milliós macaron és az 55 ezres koktélprogram is a hotel legújabb kínálatai közt szerepel. Az ehető-iható csodák és a királyi lakosztály mellett saját kérésre készítik el a vacsoránkat, amit aztán a szálloda privát borpincéjében szolgálnak fel, ha éppen úgy tartja kedvünk. Így, ha egyszer majd Florida környékén járunk, feltétlenül kipróbáljuk ezt a halandó ember számára megalkotott programcsomagot, hisz az olyan... exkluzív lenne.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés