Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Egy habverőfülbevalós Gru hasonmás énekelte, hogy nem várok holnapig

Elstartolt az Sztárban sztár idei évada.
-----

Elindult a Sztárban sztár ötödik évada, ami, eddig legalábbis úgy néz ki, az egyik legjobb szezonja lehet az átalakulós-éneklős műsornak. Az egyébként vicces, hogy 2017-ben mindenféle CGI, greenbox meg technikai bravúr ellenére mégis csak az ének meg a tánc a szórakoztatás csúcsa.

Papp Szabi remek választás volt
tv2.hu

Megváltozott a zsűri összetétele, és bár korábban Hajós András érkezése, majd távolmaradása volt az egyik fő bulvártéma napokig, úgy tűnik, a szerkesztők tudtak húzni 19-re lapot és beültették Papp Szabit, aki egy roppant szórakoztató és önazonos ember. Az egyetlen baj vele, hogy ha túlpörög, akkor olyan szinten kezd el dadogni, hogy nem érteni, mit mond, de neki még ez is nagyon jól áll.

Az ember, aki nem hiányzott a zsűriből

Majka és Liptai Claudia eddig is szórakoztatóak voltak a zsűri szerepében, bennünk a vasárnapi, első adásban sem kellett csalódnunk. Stohl Andrást egyelőre hiába vártuk, Alföldi Hegedűsében szerepelt, ezért nem tudott jelen lenni az első adásban. Nekem ez egy kicsit furcsa, mert ha elvállal valaki egy munkát, akkor nem les bele előre a naptárába, hogy most akkor ráér vagy sem? Egyébként meg ha őszinte akarok lenni, akkor nekem Stohl egy pillanatig sem hiányzott.

A idei évad hangokban is nagyot szakít. Aki nagyon kilóg alulról, az Cserpes Laura, aki mögött ha nem lenne egy tejes birodalmat kiépítő család, valószínűleg az életben nem lépne színpadra. Bár csinos lány, nulla kisugárzása van és énekelni ugyan tud, abban sincsen semmiféle egyéniség. Ha az első adásban lett volna kieső, akkor bizony ő hagyta volna el elsőként a show-t. Így meg jövő héten is nézhetjük a vergődését.

Ekanem Bálint Hazám hazámja még Liptai Claudiát is megríkatta
tv2.hu

Hasonlóan semmilyen volt Janicsák Veca. Bár az X-Faktor után próbálkozott ő nagyon, hogy megragadjon a magyar popzene piacán, nem igazán sikerült neki. Ugyanúgy mint Laura ő is nagyon csinos, helyes, kedves jelenség, de nem igazán tudott kimozdulni a komfortzónájából. A Raggamoffin kettőt bár korrektül lenyomta, semmi sem emlékeztetett benne L.L. Juniorra. A lényeg pedig ebben a műsorban pont az, hogy lekoppintsák az eredeti előadók mozgását, hangját, stílusát.

Egy csöppent nálam mozgott a léc Horváth "Youtube-sztár" Tamásnál is. Bár nettó korrekt Bob Marleyt nyomott, a kiemelt karcos hangból és összeszorított állkapcsos kiejtésből végül nem sok minden valósult meg.

Megkérdeztem egy Pink szakértőt, mennyire hozta jól Kollányi Zsuzsi az énekesnőt. Pinket énekelni ugye több szempontból is nehéz. Egyrészt maga a dal megvalósítására is kell figyelni, mert Pink aztán bírja szusszal. Másrészt pedig az énekesnő, ha még a mozgásra is rákapcsol, akkor aztán ember legyen a talpán, aki koppintani tudja. Kollányi Zsuzsi ezt mégis behúzta, mert úgy énekelni, hogy közben még fejjel lefelé is lóg valaki, na az aztán teljesítmény. Szakértőnk így foglalta össze: Ez meg a vállalhatóbb kategória volt, nem jó, csak vállalható.

Ellenben Pápai Joci vitt mindent.

Mutatjuk gyorsan:

A többiek pedig nagyon szórakoztatóak voltak, sőt egyenesen jók. Király Viktor Korda György eltitkolt testvére lett Rátonyi Róbert helyett, de hát mi ezt egy cseppet sem bántuk, szénné röhögtem magam rajta. Akár csak Pápai Jocin, aki habverőkkel a fülében Gruként énekelt el egy Zalatnay Cini számot. Ezzel egyébként dobta is a piros hetest és, bármennyire hatódott meg mindenki Ekanem Bálint Bánk bánján, ő vitte a tegnap estét.

Jövő héten már kieső is lesz. Kíváncsi leszek, hogy amikor tétje lesz a shownak, akkor ki mennyire rogyik meg, vagy tud megmaradni annál, amit most láttunk tőle.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra