Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombaton máris itt van az első DAL

Indul az Eurovíziós dalfesztivál előválogatója.
Hirdetés
Hirdetés

Végre megint itt van az esemény, aminek kapcsán emberek tudnak majd egymás torkának ugrani. Ez pedig nem más, mint az Eurovízós dalfesztivál és annak magyar előválogatója, A DAL.

A versenynek ugyanis az a lényege, hogy előadók formabontó, új hullámos dalokat adjanak elő, amiben olykor még nagyon az sem számít, hogy CD minőségben énekeljenek. A dalfesztivál közönsége ugyanis azt várja el, hogy valami szokatlant és meglepőt kapjanak a produkciótól, valami olyant, ami így is működik.

A magyar Megasztáron és X-Faktoron szocializálódott tévénőzők azonban rendre énekversenynek hiszik az Eurovíziót, ezzel pedig máshová pozicionálják a látott produkciót, ez pedig bizony késhegyre menő vitákat szokott gerjeszteni a fotelforradalmárok körében.

Hamarosan az idei kivagyiság is elkezdődik, mégpedig az első A DAL (A név kreativitásán azóta sem tudok túllépni.) adásba szerkesztésével.

Szóval hölgyek, urak, öveket bekapcsolni, mert jön, A DAL.

Az első adást január 20-án, most szombaton, 20.30-tól lehet szájtátva nézni a Duna tévén.

Az első élő válogató fellépői és dalaik:

Ceasefire X: Satellites

Fourtissimo: Kisnyuszi a kalapban

Király Viktor: Budapest Girl

Knoll Gabi: Nobody to die for

Leander Kills: Nem szól harang

LivingRoom: Kirakat élet

Noémo: Levegőt!

Patikadomb: Jó szelet!

Süle Zsolt: Zöld a május

Vastag Tamás: Ne hagyj reményt

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés