Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szinglinek lenni nagyon is egészséges

Nemcsak a léleknek, de a testnek is jót tehet az egyedüllét.
Hirdetés
Hirdetés

Amikor mindenki azt kérdezi, mikor fogsz végre egy rendes kapcsolatot találni és megállapodni, ahogy az a nagykönyvben meg vagyon írva, akkor jönnek a tudósok és megállapítják: tulajdonképpen szinglinek lenni egészséges dolog.

Giphy
Beszállsz, hogy duplázhassunk? Még 20 évet a független tájékoztatásnak!
Támogatom

Röhögünk Bridget Jones-on, még esetleg sajnáljuk is, amikor éppen egyedül van, pedig lehet, hogy sokkal egészségesebb, mint a boldog párkapcsolatban élők nagy része. Igaz, az alkohol nagyobb eséllyel környékezi meg, mint született feleség típusú társait, de talán ez az egy hátulütője annak, ha egyedülállók vagyunk. De, hogy ez tényleg így van-e...

A nagy felmérés szerint, a szinglik sokkal jobb fizikummal rendelkeznek, mint az otthon és párkapcsolatban tespedők. Ezt bizonyítják a számok is. Nagy-Britanniában a keveset és/vagy nem eleget mozgó emberek 73 százaléka házas. Sőt mit több, a fogyás is nagyobb kínszenvedés azoknak, akiknek papírjuk van róla, hogy szeretik egymást.

És ez még nem minden. A szinglik általában elégedettebbek a munkájukkal, különösen igaz ez a nőkre - legalábbis a kutatás ezt mondja. Bár az egyedülállók és a házasok nagyjából azonos szociális hálóval rendelkeznek, a nem házas nők mégis nagyobb eséllyel tesznek a közjóért és nőtársaik jogaiért.

Giphy

Egyszóval szinglinek lenni nem csak, hogy jó, de még egészséges is lehet. Ehhez persze fontos, hogy szeressük azt, amik és akik vagyunk, a szingliséget is beleértve.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés