Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mi is az igazi fesztiválmenőség?

Egyet le kell, hogy szögezzünk. A Szigeten nem fogsz tudni hibázni. De hogy lehetsz tuti menő?
-----

Hát végre elrajtolt, mi az, hogy elrajtolt, dübörög az idei Sziget fesztivál. Az esemény, amire sokan egy teljes évig várnak, és nem is biztos, hogy a fellépők miatt. Mert, hát valljuk be, a zene csak egy adalék a fesztiválérzés széles skáláján. De mitől is lesz a fesztiválozó a buli közepe, mit tegyünk, hogy a tömegben felfigyeljenek ránk, és fürtökben lógjanak rajtunk a csajok/pasik? Mert, hát ugye mégis csak ez az egyik cél, a másik nem elkápráztatása. Nos lássuk, mitől is lesz a fesztiválozó menő?!

Csak légy szabad!
sziget.hu

Add önmagad

A Sziget igazán – ahogy egyébként az idei szlogen is mondja - a szabadság szigete. Itt aztán nincs helye megjátszásnak, mert kiszúrják ízibe. Ahány fesztiválozó, annyi féle stílus és ember, és azt kell, hogy mondjam, idén igazán divatja sincs az egyhetes happeningnek. Van, aki attól lesz boldog, hogy pikachunak vagy pandának, esetleg óriás hörcsögnek öltözik. Mások megmaradnak a klasszikus hippi kellékeknél, mint az virágos fejdísz és a lenge ruha, de olyan is előfordul, hogy valaki csak kényelmesbe vágja magát, és dorkóban meg rövidnadrágban vág neki a szigetelésnek. Egy a lényeg, ne ölj bele sok energiát az ötletelésbe, hogy mit veszel fel, mert úgysem ez lesz a lényeg.

Akár lehetsz indián is
sziget.hu

Pénzért menőséget?

Van a Szigetnek egy még kisebb szigete, ahol a felső tízezer csapatja. Ez bizony a VIP-bázis. Túl sok előnnyel nem jár a dolog. Mert ott jártunkkor például az elitnek állított illemhelyekből csorgott vissza a szennylé. Ugyanakkor azon kívül, hogy bele tudsz futni híres emberekbe, a VIP-szalag semmi előnnyel nem jár. A szalagok meg egyébként is ott vannak mindenkinek a kezén, szóval egy újabb érv, hogy erre kiadni felesleges. Menő nem is lehetsz egy átlagos szigetlakóval szemben. A VIP-szalag egyébként is nagyjából olyan, mint a vörös posztó a bika szemében. Megdobja a pulzust, de elismerést hiába is vársz tőle.

A klasszikus hippi stílus
sziget.hu

Kiegészítők

Apró kis dolgok, amik egyrészt tényleg menővé tesznek, másrészt pedig ismerkedni is sokkal könnyebb lesz. Mivel egyébként is Magyarország az elkövetkezendő hetek, hónapok, évek minden egyes napján a 36 fokok területe lesz, vigyél magaddal vízipisztolyt. A fesztivál területén folyamatosan próbálnak párásítani, de így is a legjobb, amit tehetsz, hogy lövöd magad és a társakat, ezúttal vízzel, és ha egy-két kóbor sugár eltéved, azzal sem fogsz megbántani senkit. Egy kevésbé hasznos, de igen csak látványos kiegészítő még a buboréklövő pisztoly, amivel szintén a dühöngő középpontja lehetsz.

Ne csak magad tedd boldoggá vele. A vízipisztolyod mindenki bírni fogja!
sziget.hu

Hát menőségi gyors receptből egyelőre ennyi. A lényeg, hogy az idei Sziget is pont arról a mindent megtehetsz elvről szól, amiért korábban is mindenki megszerette. Pont ezért ne vágd vigyázzba magad, hanem add önmagad és a vízsugarat!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra