Szakított párjával Szily Nóra

Két évig voltak együtt.

Két év után szakított Szily Nóra és párja, a műsorvezető erről szóló posztját a Blikk vette észre.

"Ennyi idősen is legyünk nyitottak, ennyi idősen is legyünk érzékeny nők, és ennyi idősen is hozzunk, hozhatunk felelős döntést a jelenünkről és a jövőnkről. Hogy mi a jó, és mi meddig jó.(ha nem adatott meg egy csodálatos hosszú kapcsolat) Mi az, ami sok élményt adott, mi az, ami hosszú távon örömöt okoz, és mi az, ami már nem. Kényszer, félelem ne legyen! Ott él bennünk a kislány, a fiatal nő és a középkorú – aki törekszik a kiteljesedésre. Bennem ez változatlan! Őrzöm a szép emlékeket, levonom a tanulságokat, és haladok tovább" - írta Szily Nóra közösségi oldalán.

A műsorvezetőre húsz év egyedülállóság után talált rá a szerelem egy titokzatos férfi személyében, most azonban úgy tűnik, kapcsolatuk véget ért.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!