Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabad egy táncra?

Szivárványbál és Technobál Bécsben.
Hirdetés
Hirdetés

Túl vagyunk az év legrumlisabb időszakán, mosolyogtunk azokra is, akikre nem tennénk, adósságba verte magát mindenki, hogy az ő ajándéka legyen a legmenőbb és így vagy úgy de lezártuk a múlt évet is. A karácsonyi és szilveszteri bulik után nem kell sokat várni, január 6 után hivatalosan is kezdetét veszi a báli/farsangi szezon. Így ismét itt a lehetőség, hogy jól érezzük magunkat, hisz ebben az időszakban bál/buli egymás hegyén hátán. Egy dolog miatt kell talán izgulnunk, nehogy valakin ugyanolyan ruha legyen, mint rajtunk, mert az vér ciki. De tényleg.

Szóval mindenki kedvére válogathat a bálok különböző koncepciói közül, mi áll hozzá a legközelebb, hiszen báloznak a vadászok, a városok, a megyék, az iparosok, a média és még sorolhatnám hosszan. Tényleg csak a képzelet szab határt, hogy milyen tematikájú bálon vennénk részt. Nincs ez másképp a sógoroknál sem. Ausztria, Bécs is bálozik, méghozzá nem is akárhogyan!

Január 28-án a Bécsi Szivárvány Bál, majd március 4-én a Bécsi Techno Bál várja a bálozni vágyó közönséget.

20. Wiener Regenbogenball – 2017.01.28.

Regenbogenball 2017
regenbogenball.at

Egy bál leszbikusoknak, melegeknek, biszexuálisoknak, transzszexuálisoknak és barátaiknak, azaz mindenkinek. Igen, igen. Mindenkinek. A jubiláló eseménynek idén a gyönyörű Parkhotel Schönbrunn ad helyet. A bál mottója a „We are unstoppable”, azaz Megállíthatatlanok vagyunk. Az este egy hagyományos és ízléses rendezvény a bécsi báli hagyományoknak megfelelően, de fontos az LMBTQI kultúra megjelentetése, szexuális orientációtól függetlenül, hisz mind együtt élünk.

Emellett fontos az adománygyűjtő szerepe is, a HOSI Wien számára, akik többek között a bécsi Pride szervezői is, és ezen este megálmodói is. A rendezvényen dj-k szolgáltatják a talpalávalót, színes műsorokkal tűzdelve az estét - nyilván egy-két színvonalas transzvarietét is láthatunk - több teremben zajlik az este, melyből az egyik terem az osztrák – magyar terem. Hajnalba pedig az Utolsó Walzerrel zárul a bál. Szóval elő a flitterrel és a tollboával még nem késő elkezdeni a megfelelő ruha keresését. Jegyeket a bál hivatalos oldalán keresztül lehet vásárolni.

8. Wiener Technoball – 2017.03.04.

8. Wiener Technoball
technoball.at

"A hagyomàny találkozik a jövővel, a techno találkozik a Walzerrel." Ez a mottója az immár 8-dik alkalommal megrendezésre kerûlő extravagáns bálnak, melyek megálmodója Bernadette és Niki Helletzgruber. Az első kerületben található Kursalon Hübner ad otthon az eseménynek, ahol 4 terem és egy sátor között cirkálhatunk és válogathatunk az elektronikus zene különböző stílusai közül. Mint minden rendes bál, ez az esemény is egy vacsorával kezdődik, ahol a műveszek, vip vendégek, a szponzorok és vendégek együtt falatoznak.

Természetesen speciális dekoráció és performanszok is várják a szórakozni vágyó közönséget és nem kevesebb, mint 31 dj lép a keverőpult mögé. Így tehát a nagyestélyit és a szmokingot tessék előkészíteni, tipródásra felkészülni. Jegyek még elérhetőek itt , és hogy milyen is egy TechnoBall? Mutatom!

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés