Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabad egy táncra?

Szivárványbál és Technobál Bécsben.
Hirdetés
Hirdetés

Túl vagyunk az év legrumlisabb időszakán, mosolyogtunk azokra is, akikre nem tennénk, adósságba verte magát mindenki, hogy az ő ajándéka legyen a legmenőbb és így vagy úgy de lezártuk a múlt évet is. A karácsonyi és szilveszteri bulik után nem kell sokat várni, január 6 után hivatalosan is kezdetét veszi a báli/farsangi szezon. Így ismét itt a lehetőség, hogy jól érezzük magunkat, hisz ebben az időszakban bál/buli egymás hegyén hátán. Egy dolog miatt kell talán izgulnunk, nehogy valakin ugyanolyan ruha legyen, mint rajtunk, mert az vér ciki. De tényleg.

Szóval mindenki kedvére válogathat a bálok különböző koncepciói közül, mi áll hozzá a legközelebb, hiszen báloznak a vadászok, a városok, a megyék, az iparosok, a média és még sorolhatnám hosszan. Tényleg csak a képzelet szab határt, hogy milyen tematikájú bálon vennénk részt. Nincs ez másképp a sógoroknál sem. Ausztria, Bécs is bálozik, méghozzá nem is akárhogyan!

Január 28-án a Bécsi Szivárvány Bál, majd március 4-én a Bécsi Techno Bál várja a bálozni vágyó közönséget.

20. Wiener Regenbogenball – 2017.01.28.

Regenbogenball 2017
Regenbogenball 2017
regenbogenball.at

Egy bál leszbikusoknak, melegeknek, biszexuálisoknak, transzszexuálisoknak és barátaiknak, azaz mindenkinek. Igen, igen. Mindenkinek. A jubiláló eseménynek idén a gyönyörű Parkhotel Schönbrunn ad helyet. A bál mottója a „We are unstoppable”, azaz Megállíthatatlanok vagyunk. Az este egy hagyományos és ízléses rendezvény a bécsi báli hagyományoknak megfelelően, de fontos az LMBTQI kultúra megjelentetése, szexuális orientációtól függetlenül, hisz mind együtt élünk.

Emellett fontos az adománygyűjtő szerepe is, a HOSI Wien számára, akik többek között a bécsi Pride szervezői is, és ezen este megálmodói is. A rendezvényen dj-k szolgáltatják a talpalávalót, színes műsorokkal tűzdelve az estét - nyilván egy-két színvonalas transzvarietét is láthatunk - több teremben zajlik az este, melyből az egyik terem az osztrák – magyar terem. Hajnalba pedig az Utolsó Walzerrel zárul a bál. Szóval elő a flitterrel és a tollboával még nem késő elkezdeni a megfelelő ruha keresését. Jegyeket a bál hivatalos oldalán keresztül lehet vásárolni.

8. Wiener Technoball – 2017.03.04.

8. Wiener Technoball
8. Wiener Technoball
technoball.at

"A hagyomàny találkozik a jövővel, a techno találkozik a Walzerrel." Ez a mottója az immár 8-dik alkalommal megrendezésre kerûlő extravagáns bálnak, melyek megálmodója Bernadette és Niki Helletzgruber. Az első kerületben található Kursalon Hübner ad otthon az eseménynek, ahol 4 terem és egy sátor között cirkálhatunk és válogathatunk az elektronikus zene különböző stílusai közül. Mint minden rendes bál, ez az esemény is egy vacsorával kezdődik, ahol a műveszek, vip vendégek, a szponzorok és vendégek együtt falatoznak.

Természetesen speciális dekoráció és performanszok is várják a szórakozni vágyó közönséget és nem kevesebb, mint 31 dj lép a keverőpult mögé. Így tehát a nagyestélyit és a szmokingot tessék előkészíteni, tipródásra felkészülni. Jegyek még elérhetőek itt , és hogy milyen is egy TechnoBall? Mutatom!

Hirdetés
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat@hu
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés