Shane Tusup üzent Szabó Zsófinak

Instagram-sztoriban!
-----

Shane Tusup és Szabó Zsófi szakítása Szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup May 19. 10:08 már-már vetekszik Kulcsár Edina és Csuti drámájával. A műsorvezető úgy tűnik, már túlvan a szakításon – legalábbis a külvilág felé ezt kommunikálja, Szabó Zsófi megtörte a csendet, elárulta, mire lenne képes May 31. 08:12 például az Instagramon is.

Miközben Zsófi eltűntette az összes közös fotót, Shane-nél még fent van minden, és előszeretettel lájkolgatja is Zsófi posztjait. Meg ha úgy van, üzenget is. Most épp sztoriba posztolta ki, hogy az Incubus I Miss You, vagyis Hiányzol című számát hallgatja útközben, ami gyanítjuk, Zsófinak lett címezve...

Instagram/Shane Tusup
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!