Selena Gomez: „Azt sem tudtam, mit csinálok, eladtam a lelkemet”

Disney-s éveiről mesélt őszintén.

Igazából mindig is nyílt titok volt, hogy nem éppen fenékig tejfel a Disney-sztárok élete. Többen is megtörték már a csendet a nehézségekkel és a szigorú szabályokkal kapcsolatban, melyeket a sokuknak még gyerekként vagy tinédzserként kellett átélniük.

Így tett most Selena Gomez is, aki 2006-ban kezdte meg Disney-s pályafutását. Először a Zack és Cody életében, majd a Hannah Montanában tűnt fel és két pilotot is leforgatott, illetve kapott filmszerepeket is. Aztán 2007-ben megszerezte Varázslók a Waverly helyből című sorozat főszerepét, ami meghozta számára a nagy áttörést.

Facebook/Selena Gomez

Most azonban elárulta, hogy nem nagyon vágyott vissza a tévéképernyőkre, mondván anno eladta a lelkét a Disney-nek, ugyanis nagyon fiatal volt és azt sem tudta, hogy mit csinál. Nemrég azonban valami mégis történt és megváltozott a hozzáállása.

Nem habozott sokat, alá is írta a szerződést egy vadiúj sorozathoz, az Only Murders in the Buildinghez, mivel teljesen magával ragadta a történet. Azt mondja, most már nem érzi magát furcsán a forgatásokon, úgy érzi, végre tudja, mit csinál és tapasztalt kollégáitól, Steve Martintól és Martin Shorttól is rengeteget tanul.

„Nagyon jó érzés visszatérni a sorozatok világába. Arról nem is beszélve, hogy végre annyi idős karaktert játszhatok, mint amennyi én is vagyok. Nem túl gyakran történik velem ilyen, úgyhogy ez kifejezetten boldoggá tesz” – mesélte.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!