Sebestyén Balázs sokszor mond nemet az RTL-nek

"Nem mondom, hogy nincs belőle konfliktus, de nem vállalok már csak azért el műsorokat, mert az ennyi meg annyi pénz" - mondja a műsorvezető.

Sok RTL-es felkérésre mond nemet Sebestyén Balázs - erről a múlt hétvégén a soproni PodcastFesten beszélt Puzsér Róbertnek a műsorvezető.

A 24.hu szerint Sebestyén arra a kérdésre is válaszolt, hogy mi a fontosabb számára: a népszerűség és a profit, vagy pedig a legyártott tartalom minősége.

"Most jutok el oda, hogy egyre inkább már az a fontos, amivel egyetértek. Most vagyok egy ilyen váltásban, hogy akarok-e még tévézni, ha akarok, mennyi ideig akarok, milyen műsort akarok elvállalni és milyet nem, hogyan és hányszor mondok nemet" - mondta.

A műsorvezető elmondta, mostanra eljutott oda, hogy nem feltétlen a minél nagyobb bevételre hajt, hanem arra, hogy valamit szívből csináljon és legyen kedve hozzá.

„A rádióban még nem, de a tévében már sokszor mondok nemet. Már nem kell azért tévéznem, hogy egzisztenciálisan meglegyek, nem kell azért igent mondanom, mert »hú, akkor mi lesz velem?«… Ilyenfajta szorongás nincs bennem. Nagyon sokszor mondok nemet, nyilván ezt az RTL rendesen, normálisan kezeli. Nem mondom, hogy nincs belőle konfliktus, de nem vállalok már csak azért el műsorokat, mert az ennyi meg annyi pénz" - nyilatkozta a műsorvezető.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!