Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tucatjával fognak röpködni a sárkányok a Trónok harca előzménysorozatában

A Fattyak csatáját rendező Miguel Sapochnik neve is szerepel a készítők között.
Hirdetés
Hirdetés

A Deadline értesülése szerint egy hihetetlenül izgalmasnak ígérkező sorozat készül a Trónok harcából ismert Targaryen-házról.

Game of Thrones on Twitter

HouseOfTheDragon, a #GameofThrones prequel is coming to @HBO. The series is co-created by @GRRMSpeaking and Ryan Condal. Miguel Sapochnik will partner with Condal as showrunner and will direct the pilot and additional episodes. Condal will be writing the series.

Érted is írunk, rajtad is múlik! Köszönjük, hogy olvasol minket! Köszönjük, hogy támogatod hazánk legnagyobb független vidéki hírportálját, a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Bár a konkrét sztoriról egyelőre nem sokat árultak el, az biztos, hogy George R. R. Martin Tűz és vér című könyvén alapul, tehát 300 évvel a már jól ismert széria cselekménye előtt játszódik.

Így szól a könyv hivatalos leírása: „A Tűz és vér a Vastrón megalkotójától, Hódító Aegontól veszi fel történetük fonalát, és a legendás trón megtartásáért küzdő Targaryenek nemzedékein át egészen a dinasztiát majdnem végleg széttépő polgárháborúig regéli el Westeros sorsfordító eseményeit.

Mi történt valójában a Sárkányok Tánca alatt? Miért vált Valyria oly halálos hellyé a Végzet után? Honnan származik Daenerys három sárkánytojása? Ezekre és még rengeteg más fontos kérdésre ad választ a Fellegvár egy tanult mestere által írt kihagyhatatlan krónika, melyet a neves rajzoló, Doug Wheatley több mint nyolcvan fekete-fehér illusztrációja gazdagít.”

Newsweek

A hozzám hasonló fanok pedig már most elégedetten dörzsölhetik a tenyerüket, ugyanis a sorozat készítői között az a Miguel Sapochnik is helyet foglal, akinek olyan részeket köszönhetünk, mint a rideghoni csata, vagy az IMDb -n 9,9-es értékelésű Fattyak csatája.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés