Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rihanna komplett hülyét csinál a királynőből?

De vajon milyen következményei lesznek eme nagyfokú tiszteletlenségnek?
Hirdetés
Hirdetés

Akik követik az énekesnő Instagram profilját, azoknak valószínűleg nem új a jelenség. A jelenség, amin az elmúlt napokban jó páran kiakadtak.

Felköszöntenéd a 20 éves Nyugat.hu-t? Iratkozz fel a havi, rendszeres támogatóink közé!
Támogatom

Rihanna nemrég kezdte, mondjuk úgy, publikálni azokat a fotókat, melyeken saját testét és a mélyen tisztelt angol királynő fejét egységes egésszé olvadva láthatjuk. Az első kép talán még nem is mondható olyan durvának, ekkor még igazából nem is háborodtak fel őfelsége rajongói.

Sőt, tekintve a tényt, hogy Erzsébet 21-én ünnepelte születésnapját, akár tekinthetjük ezt a mozzanatot egy érdekes köszöntőnek is. Azonban...

... szép lassan világosság vált számunkra, hogy itt nem egy szimpla szülinapi üzenetről van szó. Jött a hatalmas szőrös szívecskének öltözött, combot villantós Erzsike, aztán Rihanna Gucci Coachella szettjében pózolt. Azóta volt már extrás-fullos királynő és Dior napszemüvegben életet élvezős is. Utána pedig a feketeleves.

A királynő elkötelezett hívei sorra bombázzák az énekesnőt üzeneteikkel:

A királynő nagyon nagyon nagyon nagyon fontos személy az életünkben és hatalmas tiszteletlenség, amit teszel. Mindenhol ott vannak a képek, ezt csak figyelemkeltés miatt csinálod. Fejezd be Rihanna!

Ez ANNYIRA tiszteletlen. Ne várj tiszteletet, ha te sem úgy viselkedsz.

Bármi is legyen az üzenet, egy dolog biztos: Rihanna tévedésben él. A mi királynőnknek van tartása és mindig elegáns. Valami, amit Rihanna sosem mondhatott el magáról.

Ilyen és ehhez hasonló reakciókat vívott ki az énekesnő nem mindennapinak mondható Photoshop tudományával. Egyelőre még nem hullt le a lepel, de kíváncsian várjuk a folytatást és az esetleges magyarázatot is. Ha pedig csak egy sima megbotránkoztatás állt a háttérben - nos, az sikerült. Mi kívülállók minden esetre jól szórakozunk a hadakozáson.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés