Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rettenetes Google keresési eredményeket produkáltunk Deák Kristóf kapcsán

Nem az Oscar-díj az első, ami megjelenik opcióként, de még csak nem is a Mindenki című kisfilm.
Hirdetés
Hirdetés

Gondoltam, összedobok róla egy cikket, hátha sokan nem tudják, honnan indult és hogyan jutott el az Oscar-díjig. Iskola, első filmes munka, satöbbi. Néhány érdekesség, mert az ember szeret ilyeneket tudni. Hol lehet az ilyet kezdeni? Beírod az illető nevét a Google-ba. És itt meg is szakadt a dolog. Ugyanis a következő keresési opciókat dobta fel a drága. És ezen lefagytam.

Öröm látni, hogy mi érdekli a népet
massyy
1999 óta sok minden változott a magyar demokráciában, a Nyugat.hu maradt. Támogass, hogy ez továbbra is így lehessen!
Támogatom

Tehát, hogy értsem! Tavaly sokaknak annyira bejött a zsidózás a Saul fia kapcsán, hogy gondolták, itt is lehetne egy jót csapatni? Csak míg akkor, ugye, nem volt kérdéses a dolog - itt utána kell járni, mert hát mégis. Illetve azért csekkoltuk azt is, hogy a felesége dögös-e? Azon is lehet ám csámcsogni! Undorító. De nyugi, utána azért ott fityeg, hogy Oscar!

Hagyjuk is, csak még meg tudok lepődni azon, hogy az emberek ennyire betegek. Majd csak leszokom róla. Mindenesetre, ami fontos, az a jól megérdemelt elismerés, amit a munkájukért kaptak! Bár már mindenki megtette, most én is őszintén gratulálok. Akik meg ilyen keresési sorrendet produkáltak, erősen gondolkozzanak el - ha tudnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés