Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rajzfilmes kajákkal az egészségért

Egy anyuka rajzfilmfigurák egész hadseregét formázta meg egészséges ételekből.
Hirdetés
Hirdetés

A tavalyi év során egyszer már beszámoltunk arról az anyukáról, aki miután szembesült minden szülő egyik legnagyobb rémálmával, nevezetesen azzal, hogy a gyerek nem hajlandó megenni semmit, bármit raknak is elé, úgy döntött, hogy átmegy egy kicsit látványséfbe és a lehető legváltozatosabb módokon készíti el kisfiának az ennivalót.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Malacka

Malacka
www.boredpanda.com

Már legelső darabokról is töltött fel képeket az instagramjára és facebook oldalára és a fogadtatás, amelyben az internet népe részesítette arra sarkallta, hogy egyrészt továbbra se hagyjon fel a sütögetéssel, másrészt pedig számoljon is be arról, hogy aznap éppen melyik rajzfilmes karakter formájában tett valamilyen egészséges ételt az asztalra.

Bob - Minyonok

Bob
www.boredpanda.com

Az egész szenzáció nem csengett le pár nap alatt, ugyanis a követői bázis azóta is folyamatosan nő (az instagram oldalt több mint 72 ezren követik), sőt már egy egész blog szól a legújabb alkotásokról, ahol a receptek is megtalálhatóak. Ami viszont talán a legnagyobb elismerés - azon kívül persze, hogy a kisfiú így már hajlandó elfogyasztani az elé tett ételt - hogy több óriási, nemzetközi, élelmiszerekkel foglalkozó vállalat is felkereste az anyukát a későbbi együttműködés jegyében.

Flash - Zootropolis

Flash
www.boredpanda.com
Mike, Sully, Randall és Roz - Szörny Rt.
Mike, Sully, Randall és Roz
www.boredpanda.com

Maui - Vaiana

Maui
www.boredpanda.com

Vörös Királynő - Alice Tükörországban

Vörös Királynő
www.boredpanda.com

Kalapos - Alice Tükörországban

Kalapos
www.boredpanda.com

Carl és Ellie - Fel!

Carl és Ellie
www.boredpanda.com
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés