Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ráhangolódás az őszi szünetre

Programötletek arra az esetre, ha nem tudod, mit kezdj magaddal a szünidőben.
Hirdetés
Hirdetés

Az eheti péntek minden sulis számára ünnepnap, hisz végre itt az őszi szünet és kipihenhetjük az elmúlt másfél hónap fáradalmait. Nyilván ilyenkor a legjobb feküdni, csinálni a semmit és végigaludni a napokat, ám hogy ne teljen az egész hét punnyadással, összegyűjtöttem pár programötletet, amikből tudtok csemegézni.

Már csütörtökön elindult a halloweeni parti a Gozsdu udvarban , október 28-án 20.00-tól pedig jelmezbál vár titeket a Gozsdu C udvarában, ahol többek között mozgó-beszélő, embernagyságú zombik adják az alaphangulatot.
Gozsdu Halloween
facebook
1999 óta sok minden változott a magyar demokráciában, a Nyugat.hu maradt. Támogass, hogy ez továbbra is így lehessen!
Támogatom

Október 28-án, pénteken rendezik meg a Szabadulószobák éjszakáját . Országszerte hosszabbított nyitva tartással és 50%-os kedvezménnyel játszhat mindenki, aki szereti a krimiket, a logikai feladatokat és a rejtvényeket.

Szabadulószobák Éjszakája
facebook

Október 29-én, szombaton 19.00-tól kerül megrendezésre a Hősök terén a Töklámpás fesztivál , ahova bárki elhozhatja magával otthon faragott töklámpását, így mindenki megcsodálhatja egymásét. Emellett a szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy hozzanak pár ételkonzervet, vagy tartós élelmiszert . Az összegyűlt adományt a Gyermekétkeztetési Alapítvány juttatja el a rászorulók részére.

Budapesti Töklámpás Fesztivál
facebook

November 3-án, csütörtökön vegyétek elő a korikat, mert 18.00-tól újra megnyitja kapuit a Jégterasz , amit egy hatalmas nyitóbulival ünnepelhettek meg. A beugró 500 forint.

Jégterasz
funzine.hu

Induljatok útnak és gyarapodjatok élményekkel az őszi szünet alatt is!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés